1

Mik pontosan a köztisztviselői hitel feltételei?

A mai nehéz világban sajnálatos módon ugyan úgy hitelre van szüksége az embernek egy saját ingatlan megvásárlásához, mint ahogy korábban is. Vannak olyan ” szerencsések ” is, akik munkahelyükből adódóan egy kicsit kedvezőbb feltételekkel igényelhetnek lakáshitelt, mint az egy szférában dolgozók. A köztisztviselők is ide tartoznak.

Mik pontosan a köztisztviselői hitel feltételei?

Mik pontosan a köztisztviselői hitel feltételei?

Mik pontosan a köztisztviselői hitel feltételei? A köztisztviselőknek annyi előnyük van egy átlagos munkahellyel rendelkező esetében, hogy kedvező finanszírozási lehetőségeket kapnak. A lakáshitelük forintalapú és államilag kamattámogatott is egyben. A feltételek a sikeres igényléshez azonban adottak, ugyan úgy meg kell felelni nekik minden pontban, mint bárki másnak.

A köztisztviselői hitel egyik legfontosabb feltétele, hogy megfelelő idejű munkaviszonnyal rendelkezzen, melyben 15 napnál hosszabb megszakítás nem lehet. Ugyan ez igaz a sima lakáshiteleknél is, hiszen a bankok egy stabil és megbízható munkahely híján nem adnak kölcsönt senkinek sem. A minden hónapban pontos fizetési feltétel szintén ugyan úgy vonatkozik a köztisztviselőkre is, hiszen a kölcsön adott pénzt a bank minden esetben vissza akarja kapni a szerződésben foglaltak szerint.

Amennyiben most gondolkodik épp köztisztviselőként lakáshitel igénylésen, nézzen utána alaposan minden feltétlenek. A legjobb amit ilyenkor tenni lehet, hogy felkeresnek egy szakember, és tőle kérdezik meg a pontos információkat!

  
Iktatva: Lakáshitel feltételei Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Egy hozzászólás "Mik pontosan a köztisztviselői hitel feltételei?"

 1. Kiss Szabina szerint:

  Tisztelt Szerkesztőség!

  Érdeklődnék, hogy 27 éves, hajadon kormánytisztviselőként milyen lehetőségeim lehetnének a köztisztviselői hitelfelvételhez.
  Tudnának valakit ajánlani akihez fordulhatok a kérdéseimmel?

  Köszönöm előre is válaszukat!

  Kiss Szabina

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752