0

Sokat segíthet első lakáshitel igénylésekor a kalkulátor!

Egy lakáshitel igénylése, különösen az első ingatlan esetében, minden ember életében nagy döntést jelent. Alaposan meg kell fontolni, hogy bele merjenek- e vágni, hiszen egy lakáshitel kitörlesztése akár 20 évet is igénybe vehet, tehát jelentősen elkötelezheti magát az ember anyagilag. Érdemes több bank lakáshitel ajánlatát is megnézni, már csak azért is, mert jelentős különbségek lehetnek a havi törlesztő részletek összegében!

Sokat segíthet első lakáshitel igénylésekor a kalkulátor!

Sokat segíthet első lakáshitel igénylésekor a kalkulátor!

Sokat segíthet első lakáshitel igénylésekor a kalkulátor! Manapság már a világhálón nagyon jó hitelkalkulátorokat lehet találni. De mire is jók ezek a kalkulátorok? Arra, hogy néhány adat ( például kereset megadása, vagy épp mekkora összegre lenne szükség ) alapján megmutatja, melyik bank ajánlhatja legjobb hitelmegoldást. Ezeknek a kalkulátoroknak a használata pedig természetesen díjmenetes!

Azt azért jó tudni, hogy amennyiben első lakáshitel igénylése előtt megnézik a hitelkalkulátor által ajánlott bankok ajánlatait, tudják, hogy az itt kapott adatok csak tájékoztató jellegűek, és nem szabad készpénznek venni, hogy forintra pontosan az a törlesztő részlet fog kijönni a valóságban is, mint amit a kalkulátor mutatott. Ezekről midig személyesen kell majd érdeklődni a bankokban, hiszen a legpontosabb és legnaprakészebb információkat ott fogáj tudni adni az embernek.

Nem olyan könnyű manapság az első lakást megvenni banki hitelből, hiszen nagyon szigorú feltételeknek kell megfelelni ahhoz, hogy a kölcsön igénylése sikeres lehessen. Jövedelem igazolás nélkül ( ami már nem lehet próbaidős ) például egy bank se folyósít ma már kölcsönt.

  
Iktatva: Lakáshitel kalkulátor

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752