Hírek devizahitel és Első lakáshitel témában

Lakáscélú devizahitel – még lehet?

Lakáscélú devizahitel – még lehet?

A lakáscélú devizahitelezés a 2008-ben kitört pénzügyi válság hatására gyakorlatilag megszűnt. A lakáshitelesek a devizában felvett hiteleket a mai napig bánják, hogy felvették, hiszen kitették magukat az árfolyam ingadozásának, mely sajnos javarészt felfelé ment. A lakáscélú hitelek döntő többségét 2006 és 2009 között szinte csak devizában vették fel, a legtöbben… Tovább: Lakáscélú devizahitel – még lehet?»

Lakáshitelek előtörlesztése

Lakáshitelek előtörlesztése

A lakáshitelek ingyenes előtörlesztési lehetősége több bankban is fenn áll 2013-ban is. Ha összegyűlt egy akkora összeg, mellyel érdemes a lakáshitelünk összegét csökkenteni, akkor vágjunk bátran bele, de nem érdemes 10 vagy 20%-nak megfelelő összeggel előtörleszteni feltétlenül, hiszen az előtörlesztésnek is díja van. Az előtörlesztést annál a banknál ahol a lakáshitelünk… Tovább: Lakáshitelek előtörlesztése»

Lakáshitel törlesztés devizában – lehetséges?

Lakáshitel törlesztés devizában – lehetséges?

Lakáshitel devizában is törleszthető. A deviza alapú lakáshitelek a 2008-as év válságig voltak igényelhetőek, és főleg svájci frankban (CHF), euróban (EUR), és japán yen-ben (JPY) voltak elérhetőek. Nagyon sokan éltek a deviza alapú lakáshitel felvételével, hiszen az akkori forinthitel kamataihoz képest igén jó kondíciók mellett lehetett hozzájutni. A deviza alapú… Tovább: Lakáshitel törlesztés devizában – lehetséges?»

Lakáshitel svájci frankban – mennyi a törlesztő?

Lakáshitel svájci frankban – mennyi a törlesztő?

Lakáshitel svájci frankban is fizethető akár, ha svájci frank alapú lakáshitelt vettünk fel. Az a tény, hogy a lakáshitelünk deviza – ez esetben svájci frank – alapú, még nem jelenti egyenesen azt, hogy ez frankban is fizethető. Bankja válogatja, hogy melyik, hogyan működik, de a legtöbb bank forintban várja a… Tovább: Lakáshitel svájci frankban – mennyi a törlesztő?»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752