Hírek lakáscélú hitel és Első lakáshitel témában

Lakáscélú hitelek kalkulátorai

Lakáscélú hitelek kalkulátorai

Lakáscélú hitelek kalkulátorai mind a bankok weboldalán, mind a bankok fiókjaiban elérhetőek. A különbség az az, hogy míg az egyikhez el kell mennünk a legközelebbi bankfiókba, addig a másikat mi otthon kényelmesen a fotelből is használhatjuk, mert a webes változatot elég csak kitöltenünk, a letölthető változatot, pedig Excel formátumban tölthetjük… Tovább: Lakáscélú hitelek kalkulátorai»

Lakáscélú devizahitel – még lehet?

Lakáscélú devizahitel – még lehet?

A lakáscélú devizahitelezés a 2008-ben kitört pénzügyi válság hatására gyakorlatilag megszűnt. A lakáshitelesek a devizában felvett hiteleket a mai napig bánják, hogy felvették, hiszen kitették magukat az árfolyam ingadozásának, mely sajnos javarészt felfelé ment. A lakáscélú hitelek döntő többségét 2006 és 2009 között szinte csak devizában vették fel, a legtöbben… Tovább: Lakáscélú devizahitel – még lehet?»

Lakáscélú hiteltörlesztés

Lakáscélú hiteltörlesztés

A lakáscélú hiteltörlesztés kétféleképpen lehetséges 2014 óta. Az egyik lehetőség, hogy az annuitásos lakáshitelünket, a szerződésben megállapított havi törlesztő részlet befizetésével minden hónapban befizetjük, vagy elutaljuk a lakáshitelünk számlaszámára, vagy ahogy a bank a szerződésben kéri. Az összes lakáshitelt fizető ügyfél eddig így törlesztette a lakáshitelét, míg az új jogszabály… Tovább: Lakáscélú hiteltörlesztés»

Lakáscélú munkáltatói támogatás

Lakáscélú munkáltatói támogatás

A lakáscélú munkáltatói támogatás lényege, hogy 2014-től a munkavállalók már nem csak az eddig megszokott cafeteriát igényelhetik a munkaadójuktól, hanem egy teljesen újat, még a 2013-as év végén meghozott rendelet alapján. Ez az új béren kívüli juttatás a munkáltató által fizethető lakáshitel. Számos előnyei közül kiemelendő, hogy ez teljesen adómentes… Tovább: Lakáscélú munkáltatói támogatás»

Lakáshitel cafeteria

Lakáshitel cafeteria

Lakáshitel fizetése immár közvetlenül is megoldható a cafeteria terhére, ahogy egy tavaly év végi rendelet ezt megerősíti. A munkavállaló ugyanis már választhatja, hogy ne Erzsébet utalványt, utazási csekket, vagy egyéb cafeteria juttatást kapjon, hanem a munkáltató egyenesen a lakáshitelébe fizesse a cafeteria összegét. Ugye régen, erre nem volt lehetőség, az… Tovább: Lakáshitel cafeteria»

Mi a lakáshitel?

Mi a lakáshitel?

Mi is a lakáshitel? A lakáshitel egy olyan annuitásos hitelezési forma, melynek összegét kizárólag lakásra lehet fordítani. Részletesebben vizsgálva természetesen senkit se tévesszen meg a lakáshitel elnevezése, hiszen nem csak lakást vehetünk belőle, hanem házat, nyaralót, vagy bármilyen lakóingatlant. Ezen felül a lakáshitel nem csak lakás vásárlására, hanem a lakás… Tovább: Mi a lakáshitel?»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752