0

Kamattámogatott lakáshitel igénylés

Új, vagy használt lakás vásárlását tervezi, és ehhez keresi a leginkább megfelelő lehetőséget? 2013-ban számos változással kell számolniuk azoknak, akik a kamattámogatott lakáshitel igénylés mellett döntenek. A támogatás minden esetben öt éven keresztül jár, és a korábbiakkal ellentétben nem csökken az évek multával, hanem állandó az. A kamattámogatott lakáshitel részletei itt érhetőek el az érdeklődők számára.

Az idei újdonságokat vizsgálva fontos részletként említhető, hogy az ingatlan bővítésre is irányulhat a kamattámogatott lakáshitel igénylés. Továbbá az is lényeges tudnivaló, hogy a Nemzeti Eszközkezelő által átvett, és visszavásárolni kívánt ingatlan is e körbe tartozik. Egyértelmű pozitívum, hogy növekedett a maximálisan felvehető hitelösszeg, és a vásárolható ingatlan értéke is.

Kamattámogatott lakáshitel igénylés

Míg korábban a hitelintézet megkövetelte, hogy használt lakás vásárlás alkalmával egy éven belül nyilatkozni kellett a vásárlás tényéről, addig erre 2013-tól már nem lesz szükség kamattámogatott lakáshitel igénylés alkalmával. Hasonlóképpen újdonságnak számít, hogy a megvásárolni, vagy építeni kívánt ingatlan címére be kell jelentkeznie annak, aki a kamattámogatott lakáshitel lehetőségével élni szeretne. A lakáshitelek iránt érdeklődve azzal is érdemes tisztában lennie, hogy az igénylőnek minimum ötven százalékban tulajdonossá is kell válnia majd.

Az internet kínálta kényelmes tájékozódási lehetőséget mindenképpen érdemes kihasználnia lakáshitel témában is, hiszen az online kalkulátorok segítségével részletes információkhoz juthat az Ön által megadott feltételeknek megfelelően.

  
Iktatva: Lakáshitelek, Támogatott lakáshitel Címkék: , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752